INREGISTRARE

Termenul limita pentru inregistrare cu taxa redusa este 6 octombrie 2013.

METODE DE INREGISTRARE

Va rugam sa folositi una dintre urmatoarele metode pentru a va inregistra la conferinta:

• completati online formularul de inregistrare din sectiunea "Inregistrare online" (forma recomandata de inscriere)
• trimiteti formularul de inregistrare completat prin e-mail pe adresa: contact@bioetica2013.eventernet.ro (ca document scanat si atasat; formularul este disponibil in sectiunea "Download")
• trimiteti formularul de inregistrare completat prin fax la numarul: +40-332-40.88.07 (formularul este disponibil in sectiunea "Download")

VALIDAREA INREGISTRARII

Inregistrarea dvs. ca participant va fi validata dupa primirea de catre operatorul conferintei a copiilor documentelor de plata sau a datelor din documentele de plata (acestea pot fi completate doar la inregistrarea online).

Copiile sau datele documentelor care atesta plata pot fi trimise:
ONLINE
• prin completarea sectiunii “Plata serviciilor achizitionate” din sectiunea "Pagina personala"
• prin e-mail, ca document scanat si atasat e-mailului, pe adresa operatorului congresului: contact@bioetica2013.eventernet.ro
OFFLINE
• Prin posta pe adresa Operatorului Conferintei: Eventer.Net, Str. Anastasie Panu, nr. 13, bl. Ghica Voda, mezanin, Iasi, România
• Prin fax la numarul: +40-332-40.88.07

CONFIRMAREA INREGISTRARII

Confirmarea inregistrarii va fi trimisa prin e-mail (pe adresa furnizata de dvs. in formularul de inregistrare) impreuna cu voucherul de plati dupa data de 10 octombrie 2013. Acest voucher de plati certifica inregistrarea dvs. la conferinta si plata serviciilor aferente si va fi prezentat la secretariatul conferintei pentru a ridica materialele.
PARTENERI MEDIA