CAZARE

TERMENUL LIMITA PENTRU REZERVAREA CAZARII ESTE 01.10.2013.

OPTIUNI DE CAZARE

HOTEL UNIREA 4*

Camera single - 205 lei*/cam./noapte
Camera dubla - 268 lei*/cam./noapte
Adresa: Piata Unirii nr. 5, Iasi

*tarifele includ: TVA, mic dejun si taxa locala

Situat ultracentral, in Piata Unirii din Iasi, Complexul Hotelier Unirea este un nume de referinta in industria ospitalitatii din zona Moldovei. Hotelul ofera garantia unei sederi perfecte atat turistilor veniti pentru afaceri cat si iubitorilor de calatorii.

Facilitatile de cazare sunt completate de serviciile aditionale disponibile in cadrul complexului hotelier:

- Centrul SPA cu piscina acoperita, jacuzzi, sauna uscata,hammam,salina incalzita,zona cardio,aerobic,terapii de relaxare si masaj;
- Centrul de Conferinte Unirea 6 Sali (12/25/60/100/200/280 locuri);
- Restaurant de 240 locuri la parter dedicat servirii micului dejun si evenimentelor mari.

Restaurant Panoramic, de 140 locuri situat la etajul 13 al hotelului, este unicul loc din Iasi ce ofera o minunata priveliste la 360 grade a orasului.


HOTEL RAMADA 3*

Camera single - 278 lei*/cam/noapte
Camera dubla - 326 lei*/cam/noapte
Adresa: Strada Grigore Ureche nr. 27, Iasi

*tarifele includ: TVA, mic dejun si taxa locala

Hotelul Ramada Iasi City Center se adreseaza in mod egal turismului de afaceri si turismului de vacanta, fiind amplasat chiar in centrul orasului, la numai 15 minute distanta de aeroport si la doar 7 minute de Gara Centrala dar si in vecinatatea unor obiective turistice importante: Palatul Culturii, Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul Luceafarul, centre comerciale.

Arhitectura moderna a cladirii si a spatiilor interioare impreuna cu frumusetea naturala a imprejurimilor, fac din hotelul Ramada Iasi City Center locatia perfecta atat pentru clientii business cat si pentru turistii veniti sa viziteze acest colt de tara plin de istorie si cultura. Apropierea de principalele obiective turistice si puncte de interes precum si linistea zonei ferite de traficul si agitatia urbana, ii asigura hotelului Ramada un amplasament ideal

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, mini bar, mini safe, telefon,cablu TV, acces Internet de mare viteza gratuit, avertizor de fum, accesorii baie, uscator de par.


HOTEL MOLDOVA 3*

Camera single - 146 lei*/cam/noapte
Camera dubla - 194 lei*/cam/noapte
Adresa: Str. Anastasie Panu nr. 31, Iasi

*tarifele includ: TVA, mic dejun si taxa locala

Complexul Hotelier Moldova este amplasat in centrul civic si istoric al orasului Iasi. In imediata vecinatate a sa se afla Biserica "Sf. Nicolae Domnesc", Palatul Culturii, Casa Dosoftei (sec. XV), Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul National, Minastirea Golia si alte monumente istorice reprezentative pentru veacurile XVII - XVIII.

Complexul reuneste un hotel de 3 ***, un restaurant categ. I si una dintre cele mai moderne piscine din tara.

Facilitati existente in camera: linie telefonica, cablu TV, safe, uscator, usi protectie foc.

METODE DE REZERVARE A CAZARII

ONLINE
* prin completarea sectiunii “Rezervare cazare hotel” din pagina dvs. personala de pe website-ul oficial al conferintei - forma recomandata de rezervare
* prin e-mail pe adresa: contact@bioetica2013.eventernet.ro (in acest caz, va rugam sa transmiteti prin email numele, perioada pentru cazare, hotelul si tipul de camera)

Plata cazarii se va face in contul S.C. EVENTER.NET S.R.L., Nr. Cont: RO02 BUCU 1032 2305 5301 0RON, deschis la Alpha Bank Iasi, cu mentiunea "Pentru Conferinta Nationala de Bioetica 2013 - Rezervare Cazare, Hotel …". Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este 26964360.

Va rugam sa trimiteti copia documentului de plata a cazarii operatorului conferintei, prin fax, email sau posta.

IMPORTANT!
Va rugam sa specificati in formularul de rezervare, acolo unde este cazul, persoana care va ocupa cel de-al doilea loc in camera dubla.
In caz contrar, in functie de rezervari, cel de-al doilea loc va fi alocat de catre Eventer sau camera va trece pe regim de single, iar tariful se va modifica in consecinta.

ATENTIE!
Rezervarea la hotel nu este valabila fara dovada platii cel putin a primei nopti de cazare. Rezervarea neinsotita de plata este considerata nula.

Nu se admit decat rezervari in scris (site, e-mail, fax), in nume propriu. Nu sunt acceptate rezervari telefonice!

Deoarece numarul locurilor de cazare este limitat, operatorul nu garanteaza cazarea fara rezervare facuta pâna la termenul limita (01.10.2013).

CONFIRMAREA REZERVARII

Confirmarea rezervarii va fi trimisa prin e-mail (pe adresa furnizata de dvs. in formularul de inregistrare) impreuna cu voucherul de plati dupa data de 10.10.2013.

ATENTIE! Cazarea la hotel (accesul in camera) se va face strict pe baza voucherului de cazare emis de catre operatorul conferintei. Voucherul de cazare va fi trimis prin e-mail sau va fi eliberat la Secretariatul Tehnic.

ANULARI
Anularile sunt acceptate doar prin e-mail sau notificare scrisa pe adresa operatorului. Pana la data de 01.10.2013 se va rambursa 95% din suma achitata, nimic ulterior.

PARTENERI MEDIA