REZUMATE

Termenul limita pentru trimiterea rezumatelor este 6 octombrie 2013.

Rezumatele, redactate conform instructiunilor de mai jos, se trimit folosind una dintre urmatoarele variante:

- accesand Pagina Personala si apoi sectiunea “Rezumate” (acesul la Pagina Personala se face pe baza de nume de utilizator si parola stabilite la inscrierea online)

- prin e-mail, ca fisier atasat, pe adresa operatorului: contact@bioetica2013.eventernet.ro (mentionand forma de prezentare si sesiunea stiintifica pentru care se trimite lucrarea)

ATENTIE! Nu puteti trimite rezumate inainte de a va inscrie!
Nu se accepta rezumate trimise prin fax!
Vor fi publicate numai rezumatele la care cel putin unul din autori a achitat taxa de participare.

Pentru rezumatele trimise prin e-mail trebuie sa respectati instructiunile din acest anunt, iar pentru cele inscrise direct pe site trebuie sa urmati instructiunile de pe pagina web aferenta. Se accepta doar lucrari nepublicate, autorii asumandu-si integral raspunderea asupra continutului.

CONFIRMARI

Comitetul stiintific isi rezerva dreptul de a accepta sau respinge lucrarile propuse si de a selecta lucrarile in vederea prezentarii orale (10 minute) sau poster.
Modalitatea de prezentare a rezumatelor va fi comunicata autorilor de catre Comitetul Stiintific prin e-mail dupa data de 10 octombrie 2013.
Rezumatele vor fi publicate in volumul de rezumate al conferintei.

CONDITII DE PREZENTARE

Forma de prezentare a lucrarilor: oral sau poster. Lucrarile prezentate oral: proiectari cu videoproiector asistate de computer (PowerPoint '97-2010, XP).
Poster: format 90x120 cm (format portret).
Comitetul stiintific isi rezerva dreptul de a accepta sau respinge lucrarile propuse si de a selecta lucrarile in vederea prezentarii orale sau poster.

INSTRUCTIUNI PENTRU REDACTAREA REZUMATELOR

Va rugam sa respectati urmatoarele cerinte de redactare in cazul trimiterii rezumatelor prin e-mail:

- rezumatul nu poate contine mai mult de 250 cuvinte;
- rezumatul va fi trimis in limba romana si engleza;
- tot textul se scrie fara aliniat de paragraf sau alte indentari;
- rezumatul nu va fi formatat.

Rezumatul trebuie sa cuprinda:
- titlul, scris cu majuscule urmat de un rand gol; titlul (inclusiv spatiile) nu poate fi mai lung de 200 de caractere;
- numele autorilor, scrise pe un rand, respectand ordinea: initiale prenume (in cazul barbatilor) sau prenume (in cazul femeilor) urmate de nume (nu folositi titluri profesionale/academice); numele autorului ce va prezenta lucrarea trebuie subliniat; dupa lista autorilor se va lasa un rand liber;
- afilierea (sectie, institutie, oras, tara), atat a primului autor, cat si a coautorilor. Se scrie totul pe un rand, urmat de un nou rand liber. Prima litera a fiecarui cuvant trebuie scrisa cu majuscula;
- se va insera un rand ce va cuprinde 3 - 5 cuvinte cheie;
- textul propriu-zis, care va respecta structura cunoscuta: introducere, material si metoda, rezultate, concluzii (se vor evita formularile de gen "rezultatele vor fi prezentate"); textul trebuie sa contina suficiente detalii pentru a putea justifica concluzia

Nu se accepta grafice si tabele in rezumat!
Toate abrevierile vor fi explicate la prima utilizare in text!

In cazul trimiterii rezumatelor prin intermediul aplicatiei de pe site-ul oficial, va rugam sa respectati instructiunile din formularul online. Rezumatele in limba romana si engleza trebuie inscrise separate, ca doua rezumate distincte.
PARTENERI MEDIA